Logo Logo
Molecular Gastronomy - Columbia University Press
Molecular Gastronomy - Columbia University Press
Krátky popis Zlevněný produkt Molecular Gastronomy - Columbia University Press od výrobce Columbia University Press u nás najdete výhodně od 483 Kč.
Obvyklá cena
  • 483
Výrobce/Značka
Columbia University Press
EAN 9780231133135
Hodnocení
(Celkem 20 hodnocení )
Hervé This (pronounced "Teess") is an internationally renowned chemist, a popular French television personality, a bestselling cookbook author, a longtime collaborator with the famed French chef Pierre Gagnaire, and the only person to hold a doctorate in molecular gastronomy, a cutting-edge field he pioneered. Bringing the instruments and experimental techniques of the laboratory into the kitchen, This uses recent research in the chemistry, physics, and biology of food to challenge traditional ideas about cooking and eating. What he discovers will entertain, instruct, and intrigue cooks Molecular Gastronomy - Columbia University Press od authora a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Jazyk anglický
Počet stran 377
Rok vydání 2008
Typ filmy
Nakladatelství Columbia University Press
Další produkty od výrobce Columbia University Press
Další produkty v kategorii Knihy