Publikace je součástí ucelené řady učebnic, navazuje na předměty Technologie a Odborný výcvik. Žáci se prostřednictvím učebnice seznámí s problematikou zařízení výrobních středisek, zařízení pro hygienu nádobí a nářadí, s používanými stroji pro mechanické zpracování potravin a ostatními kuchyňskými stroji a jejich ošetřováním. Obeznámí se rovněž se zařízeními pro tepelné zpracování pokrmů, pro uchování pokrmů a nápojů za tepla, dále pak s chladicími a mrazicími zařízeními, s vybavením skladů a odbytových středisek Zařízení závodů, učebnice pro odborná učiliště, obor Kuchařské práce - Marie Šebelová od authora Marie Šebelová a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Marie Šebelová |
Jazyk |
český |
Počet stran |
72 |
Rok vydání |
2013 |
Žánr |
zjednodušená četba |
Nakladatelství |
Parta |