Předkládaná skripta Výroba potravin a nutriční hodnota jsou určena jako studijní materiál ke stejnojmennému předmětu vyučovanému v oboru Technologie potravin na FPBT VŠCHT Praha. Účelem skript je především zkvalitnit a dále systemizovat výuku předmětu a podložit ji odpovídajícím studijním materiálem. Současně je jejich smyslem poskytnout také studentům jiných oborů a dalším zájemcům přehledný text shrnující základní poznatky o nutričně významných složkách potravin a potravinářských surovin a zejména o vlivu technologických procesů při výrobě a skladování potravin na jejich stabilitu, přeměny a Výroba potravin a nutriční hodnota - Marcela Sluková od authora Marcela Sluková a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Marcela Sluková |
Jazyk |
český |
Počet stran |
168 |
Rok vydání |
2016 |
Žánr |
naučná |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Vydavatelství VŠCHT |