Nová odborná publikace určená všem profesionálním i zájmovým vinařům, malým i velkým vinařským podnikům, odborné veřejnosti i milovníkům vína, kteří se chtějí seznámit, poučit či nalézt odpovědi na technologické otázky výroby vín. Publikace je koncipována tak, aby poskytla širokému okruhu čtenářů všechny moderní poznatky o vinifikaci hroznů do podoby vín. Jednotlivé kapitoly jsou řazeny podle sledu nejdůležitějších operací ve vinařských provozech s důrazem na sklizeň a zpracování hroznů, alkoholové kvašení, rozdíly ve zpracování hroznů při výrobě rosé a červených vín, jablečno-mléčnou ferme Vinařská technologie - Josef Balík, Jan Stávek od authora Josef Balík, Jan Stávek a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Josef Balík, Jan Stávek |
Jazyk |
český |
Počet stran |
463 |
Rok vydání |
2017 |
Nakladatelství |
Národní vinařské centrum |