Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úsp Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm od authora Bernhard Gahm a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Bernhard Gahm |
Jazyk |
český |
Počet stran |
125 |
Rok vydání |
2012 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Grada |