Logo Logo
Technology of Cheesemaking - A.Y. Tamime
Technology of Cheesemaking - A.Y. Tamime
Krátky popis Unikátní produkt Technology of Cheesemaking - A.Y. Tamime od výrobce John Wiley & Sons u nás najdete výhodně od 5654 Kč
Obvyklá cena
  • 5654
Výrobce/Značka
John Wiley & Sons
EAN 9781405182980
Hodnocení
(Celkem 20 hodnocení )
Now in a fully-revised new edition, this book covers the science and technology underlying cheesemaking, as practised today in the manufacture of hard, semi-soft and soft cheeses. Emphasis is placed on the technology, and the science and technology are integrated throughout. Authors also cover research developments likely to have a commercial impact on cheesemaking in the foreseeable future within the areas of molecular genetics, advanced sensor / measurement science, chemometrics, enzymology and flavour chemistry. In order to reflect new issues and challenges that have emerged sinc Technology of Cheesemaking - A. Y. Tamime od authora A. Y. Tamime a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor A.Y. Tamime
Jazyk anglický
Počet stran 512
Rok vydání 2010
Typ filmy
Nakladatelství John Wiley & Sons
Další produkty od výrobce John Wiley & Sons
Další produkty v kategorii Knihy