Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky. Učebnice „Technologie v kostce“, která navazuje na „Stolničení v kostce“. Rychlý rozvoj sféry podnikání v oboru přináší nové úkoly, které kladou stále vyšší požadavky na přípravu odborníků. Tato příprava probíhá klasickou formou – vyučení v oboru, studiem ve střední odborné škole nebo formou rekvalifikace. Zde je třeba říci, že tyto formy studia dávají znalosti, vědomosti a dovednosti, které je třeba stále prohlubovat a zdokonalovat. Ve všech těchto způsobech s Technologie v kostce - Libuše Vodochodská, Karel Štěpánek od authora Libuše Vodochodská, Karel Štěpánek a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Libuše Vodochodská, Karel Štěpánek |
Jazyk |
český |
Počet stran |
148 |
Žánr |
zjednodušená četba |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Ratio |