Příručka pro začátečníky sous vide vaření – techniky, která se již po několik let těší velké oblibě restaurací – nabízí dokonale připravená jemná a šťavnatá jídla. Technologii sous vide krok za krokem Tato jednoduchá kuchařka vám krok za krokem ukáže, jak využít technologii sous vide k přípravě pokrmů stejných kvalit jako z restaurace v pohodlí vaší kuchyně. Více než 100 receptů pro každou příležitost, od halibuta, grilovaného chřestu a kuřecí Tikka Masaly, po Dulce de Leche, jednoduchou vanilkovou zmrzlinu nebo hořká kávová kardamomová zrna. Sous vide u vás doma - Lisa Q. Fetterman od authora Lisa Q. Fetterman a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Lisa Q. Fetterman |
Jazyk |
český |
Počet stran |
290 |
Rok vydání |
2022 |
Žánr |
kuchařky |
Nakladatelství |
ANAG |