Učebnice je určena žákům prvního ročníku odborných učilišť oboru Kuchařské práce. Je koncipována v rozsahu platných učebních osnov, předkládá učivo přístupnou formou, uceleně a přehledně. Žák získá potřebné základní znalosti o způsobech kuchyňského zpracování potravin a postupech při přípravě oblíbených jídel české kuchyně. Učebnice je členěna do osmi tématických okruhů, které se zabývají významem a vývojem kuchařského řemesla, technikou předběžné úpravy potravin a technologiemi přípravy jednotlivých typů pokrmů. Učební text je doplněn ilustračními a instruktážními kresbami a barevnými Kuchařské práce – technologie 1. díl (pro 1. ročník) - učebnice pro odborná učiliště - Alena Šindelková od authora Alena Šindelková a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Alena Šindelková |
Jazyk |
český |
Počet stran |
92 |
Rok vydání |
2013 |
Žánr |
zjednodušená četba |
Nakladatelství |
Parta |