Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užij Jak nakupovat a zpracovávat maso - BURDA Media 2000 od authora a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Jazyk |
český |
Počet stran |
180 |
Rok vydání |
2015 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
BURDA Media 2000 |