"Italové mají stovky způsobů přípravy ryb a plodů moře", říkají Margaret a Franco Romagnoli a dokazují to na 200 neodolatelných receptech ─ na předkrmy, saláty, pizzy, omáčky a různé způsoby přípravy ryb ─ a to vše ve stylu domácí italské kuchyně. Překlad: Viktor Faktor Z obsahu: Ryby Základní rady Přílohy a přísady Předkrmy Saláty Přílohy k rybím pokrmům: těstoviny, kuskus, rýže, polenta Polévky Hlavní chody Přesnídávky a rychlé občerstvení Italská rybí kuchařka - Margaret O´Neill Romagnoli, G. Franco Romagnoli od authora Margaret O´Neill Romagnoli, G. Franco Romagnoli a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Margaret O´Neill Romagnoli, G. Franco Romagnoli |
Jazyk |
český |
Počet stran |
316 |
Rok vydání |
2006 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Pragma |