Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové hormony. A příprava zvěřiny vůbec není tak složitá, jak byste si možná představovali. Tato kuchařka kromě klasických a moderních receptů nabízí i důležité tipy a triky. Kromě pečení představí i přípravu trhaného masa, burgerů či wrapů, nezapomíná ani na silný zvěřinový vývar. Zvěřina - Jak na to - Matthias F. Mangold od authora Matthias F. Mangold a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Matthias F. Mangold |
Jazyk |
český |
Počet stran |
64 |
Rok vydání |
2022 |
Žánr |
kuchařky |
Nakladatelství |
Vašut |