Tuto kuchařku doporučuje Asociace hotelů a restaurací České republiky. Kniha Znovuobjevené recepty je zaměřená na hovězí, telecí a vepřové maso. Především na ty části, které jsou tak trochu opomíjené, ale z kterých si připravíte neuvěřitelné lahůdky. Dozvíte se, jak máte uvařit například hovězí oháňku s perníkovou omáčkou, hovězí líčka s bramborovou kaší, skvělý guláš z hovězí kližky, telecí brzlík, který je desetiletí gurmánskou specialitou exkluzivních restaurací, tafelspitz se zeleninou nebo výbornou domácí sekanou. Recepty, které zde najdete přinášejí nové pohledy na mnohdy již „zap Znovuobjevené recepty - Eva Filipová od authora Eva Filipová a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Eva Filipová |
Jazyk |
český |
Počet stran |
197 |
Rok vydání |
2009 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Exempla |