Máte touhu začít a nevíte, ze kterého konce to vzít? Nebo už jste něco zkusili, ale nedaří se? Udělejte to jednoduše. Kvašení a kysání patří pravděpodobně k nejstarším způsobům konzervace jídla a získávání nových chutí. Jen si představte toho pračlověka, který nechal stát omylem přes den obilnou kaši v teple, napršelo mu do nasbíraných malin nebo zapomněl rybičky v nádobě s mořskou vodou a našel je až za pár týdnů. Zvědavý pračlověk ochutnal (v případě nakvašené kaše ji teda ale ještě musel upéct) a ejhle – objevil malinové víno, rybí omáčku a kváskové pečivo. A to je právě jedno Zkvašeno - Zuzka Ouhrabková, Vláďa Sojka od authora Zuzka Ouhrabková, Vláďa Sojka a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Zuzka Ouhrabková, Vláďa Sojka |
Jazyk |
český |
Počet stran |
312 |
Rok vydání |
2023 |
Žánr |
kuchařky |
Nakladatelství |
Jota |