Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence - to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma. V nové kuchařce Edice Apetit věnované konzervování najdete přes 100 receptů pečlivě vybraných a otestovaných redakcí časopisu Apetit. Kniha obsahuje návod, jak do skla zachytit vůni a chutě ovoce, zeleniny a bylinek, jak zpracovat přebytky ze zahrady a lesa, ale i recepty na jedlé dárky (likéry), nejrůznější ochucovadla (pesta, hořčici) a navíc i tipy, jak všechny tyhle poklady ze spíže v kuchyni využít (recept n Zavařování - kuchařka z edice Apetit (16) - Katka Švejdová od authora Katka Švejdová a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Katka Švejdová |
Jazyk |
český |
Počet stran |
164 |
Rok vydání |
2014 |
Žánr |
kuchařky |
Nakladatelství |
BURDA |