Užitečné rady a skvělé recepty, které těží z mnohaletých zkušeností autora i starých mistrů uzenářů. Nepostradatelná příručka pro všechny milovníky uzení, ať již udí doma, na chatě či chalupě. Její nespornou výhodou je, že populární téma, uzení a udírny, podává komplexně. Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů Vše o uzení - Vladimír Dyk od authora Vladimír Dyk a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Vladimír Dyk |
Jazyk |
český |
Počet stran |
120 |
Rok vydání |
2012 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Grada |