Nové vydání slavného díla, které vyšlo poprvé v roce 1939 a jehož autorem je legendární šéfkuchař Grandhotelu Steiner. Kniha knih českých kuchařů, aristokratů a snobů - více než 5000 receptů aristokracie, bohatých měšťanů, slavných šéfkuchařů velkých hotelů a proslulých restaurací, úspěšných umělců a v neposlední řadě i snobů a zbohatlíků. Výběr pokrmů, od předkrmů a polévek až k moučníkům, se zaměřuje na francouzskou hauté cuisine, jak se ustálila před Velkou válkou, mj a jak se tříbila a doplňovala ve dvacátých a třicátých letech 20. století. V knize však jsou zahrnuty recepty po Velký český kuchařský lexikon - Josef Bittermann od authora Josef Bittermann a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Josef Bittermann |
Jazyk |
český |
Počet stran |
784 |
Rok vydání |
2012 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Dauphin |