Zelenina a bylinky, jak divoké, tak pěstované, luštěniny a obilniny, ovoce a lesní plody, a dokonce ikvěty některých rostlin patří jakožto ingredience k srdci italské kuchyně. Díky podnebí, horkým létům anízkým srážkám, a geomorfologii krajiny je každý vhodný kousek Apeninského poloostrova, od severu k jihu, pokryt zeleninovými zahradami a hospodářstvími, úžasným živým kobercem, který je barevný a rozmanitý. Poskytuje zdánlivě nekonečné množství pokrmů, rozličně připravovaných, jimž se nic nevyrovná. Italové milují plody své země a naučili se, jak je využívat nejnápaditějšími způsoby azpracova Vegetariánská kuchařka - Academia Barilla, Martin Čížek od authora Academia Barilla, Martin Čížek a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Academia Barilla, Martin Čížek |
Jazyk |
český |
Počet stran |
160 |
Rok vydání |
2016 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Naše vojsko |