80 receptů! České i zahraniční, tradiční i autorské, obyčejné i opravdu luxusní – vždy však vaječné! Vejce je geniální superpotravina, se kterou se dá v kuchyni vykouzlit spousta báječných pokrmů - od snídaně až po večeři - včetně polévek, dezertů a nápojů. Hromadu z nich naleznete v této knize známé české foodblogerky reBarbora´s kitchen, která umí nejen úžasně vařit, ale i fotit. Barbora Říhová (rebarboraskitchen. com) sbírá a shromažďuje zajímavé recepty, aby je pak s drobnými obměnami předávala dál svým sledujícím na blogu i Facebooku. Miluje maso i sladkosti a protože je kreativní, umí jíd Vajíčková kuchařka - Barbora Říhová od authora Barbora Říhová a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Barbora Říhová |
Jazyk |
český |
Počet stran |
160 |
Rok vydání |
2020 |
Žánr |
kuchařky |
Nakladatelství |
CPRESS |