Logo Logo
The Science of Cooking - Stuart Farrimond
The Science of Cooking - Stuart Farrimond
Krátky popis Neodolatelný produkt The Science of Cooking - Stuart Farrimond od výrobce Dorling Kindersley u nás najdete nejlevněji od 271 Kč.
Obvyklá cena
  • 271
Výrobce/Značka
Dorling Kindersley
EAN 9780241428580
Hodnocení
(Celkem 21 hodnocení )
Which vegetables should you eat raw? How do you make the perfect poached egg? And should you keep your eggs in the fridge? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more like them - equipping you with the scientific know-how to take your cooking to new levels. In The Science of Cooking, fundamental culinary concepts sit side-by-side with practical advice and step-by-step techniques, bringing food science out of the lab and into your kitchen. Find the answers to your cookery questions and get more out of recipes with intriguing chapters covering all major food ty The Science of Cooking - Stuart Farrimond od authora Stuart Farrimond a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor Stuart Farrimond
Jazyk anglický
Počet stran 256
Rok vydání 2017
Žánr kuchařky
Nakladatelství Dorling Kindersley
Další produkty od výrobce Dorling Kindersley
Další produkty v kategorii E-book elektronické knihy