České sladkosti jsou světově unikátní Kynuté, lité, plněné či tvarohové koláče, kremrole, rakvičky, nadýchané řezy i úctyhodné bábovky Bezlepkové dezerty, sladké i slané pečivo k čaji, dorty z kaštanové mouky i krupičky To vše se peklo a samozřejmě i s chutí jedlo za první republiky Sladké tuzemské dědictví se rozhodly oživit gastronomické novinářky Kristina Šemberová a Eva Všetíčková a posbíraly jedinečné recepty na české sladkosti z let 1918 – 1938 Objevily zapomenuté poklady, neobvyklé kombinace surovin i postupy a výsledkem je kolekce více než 100 nejzajímavějších receptů na česk Sladká první republika - Kristina Šemberová, Eva Všetíčková od authora Kristina Šemberová, Eva Všetíčková a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinuscz
Autor |
Kristina Šemberová, Eva Všetíčková |
Jazyk |
český |
Počet stran |
224 |
Rok vydání |
2016 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Culina Botanica |