S novou knihou z edice Apetit na cestách procestujete Evropu křížem krážem. Nabízíme v ní víc než 150 receptů z 29 zemí. Všechny jsme je vyzkoušeli a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Kniha je rozdělena do šesti kapitol podle jednotlivých částí Evropy – najdete v ní recepty ze staré dobré Anglie (roastbeef, fish and chips, typicky anglickou snídani), ale i skotská vejce nebo irský hrnec. Kapitola Pod jižním sluncem nabídnce to nejlepší z Itálie, Španělska a Portugalska, jedna celá kapitola je věnována balkánské nebo skandinávské kuchyni. Do kuchařky jsme zařadili i největší francouzs Restaurant Evropa - kuchařka z edice Apetit na cestách - Evropa - Redakce časopisu Apetit od authora Redakce časopisu Apetit a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Redakce časopisu Apetit |
Jazyk |
český |
Počet stran |
168 |
Rok vydání |
2017 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
BURDA Media 2000 |