V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravovány podle historických receptur. Dozvíte se, jaký mají původ Chodské koláče nebo Valašské frgály, odkud pochází recept na Hořické trubičky, čemu se v Praze říkalo Podskalské grundle, co je to Císařský trhanec, jaké perníky se pečou v Pardubicích, a jaké v Českém Krumlově, a mnoho dalších zajímavostí. V kuchařské knize najdete také 166 receptů na tradiční Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku - Jaroslav Vašák od authora Jaroslav Vašák a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Jaroslav Vašák |
Jazyk |
český |
Počet stran |
160 |
Rok vydání |
2014 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Nakladatelství Stopa |