Publikace Prostory pro gastronomii reaguje na proměny v oblasti stravovacích zařízení za posledních třicet let. Zrušení přísných zařizovacích i ostatních regulací otevřelo v této oblasti nejen široké možnosti různým kuchyním, ale i racionalizaci uspořádání výrobních prostorů. Zároveň uplynulo již kolem padesáti let od stanovení ergonomických zásad při stolování. Důstojná gastronomie, jejíž tradici uchovávalo malé množství výběrových restaurací, se mohla rozšířit do dalších, aspirujících na zvýšenou úroveň služeb. Rovněž požadavky na pohodlnost místa u stolu se zvýšily, to odpovídá i antropomet Prostory pro gastronomii - Zbyšek Stýblo od authora Zbyšek Stýblo a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Zbyšek Stýblo |
Jazyk |
český |
Počet stran |
452 |
Rok vydání |
2021 |
Žánr |
naučná |
Nakladatelství |
CVUT Praha |