Text skript, popisující procesy potravinářských a biotechnologických výrob, je členěn na 6 oddílů. Oddíl I popisuje základní principy vycházející z chemického inženýrství, oddíl II se zabývá vlastnostmi potravin, oddíl III popisuje operace probíhající při teplotě okolí, při nichž dochází k minimálnímu ohřevu potravin, oddíl IV zahrnuje procesy s tepelným ošetřením potravin, oddíl V popisuje procesy spojené s odebráním tepla a závěrečný oddíl VI pak zahrnuje operace doplňkové. Skripta ukazují na souvislosti mezi znalostmi vlastností potravin, důle Procesy potravinářských a biochemických výrob - Pavel Kadlec a kolektív od authora Pavel Kadlec a kolektív a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Pavel Kadlec a kolektív |
Jazyk |
český |
Počet stran |
308 |
Rok vydání |
2003 |
Žánr |
zjednodušená četba |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Vydavatelství VŠCHT |