Celý život jsme obklopeni mikroorganismy. Mají k nám ambivalentní vztah, některé nám pomáhají, ale jiné naopak škodí. Tato kniha se věnuje dvěma skupinám, které se v negativním účinku projevují nejvíc. Jsou to bakterie a viry. Většina z nás občas nebo denně vaří. Kniha Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni přibližuje rostliny a prostředky v jejich každodenním využití tak, aby se staly součástí vaší výživy, vašeho životního stylu. Najdete v ní prospěšné druhy koření a hub, různé druhy medu, léčivé octy a oleje, ale také speciálně složené kvašené potraviny, které si můžete velice je Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni - Josef Jonáš, Jiří Kuchař od authora Josef Jonáš, Jiří Kuchař a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Josef Jonáš, Jiří Kuchař |
Jazyk |
český |
Počet stran |
224 |
Rok vydání |
2020 |
Žánr |
naučná |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Eminent |