Další knihu ruského autora, praktického lékaře Sergeje Nikitina, (známého podle Knihy prodlužující život, Lott, 2003). Tentokrát S. Nikitin Vás upozorňuje na zdravotní nebezpečí hrozící z konzumaci nekvalitních, syntetických, genetický modifikovaných a jiných škodlivých potravin. - Jaké potraviny nemají přirozený původ, ale byly vyrobeny v laboratořích chemických kombinátů? - Čím se odlišují přírodní majonézy a jogurty od „vylepšených s dlouhodobou trvanlivostí“? - Co se skrývá pod názvem "potraviny nového typu"? Odpovědi na všechny tyto a další otázky najdete v této knize. Kromě toho Pozor! Škodlivé potraviny - Sergej Nikitin od authora Sergej Nikitin a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Sergej Nikitin |
Jazyk |
český |
Počet stran |
182 |
Rok vydání |
2005 |
Žánr |
naučná |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Lott |