Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů nakupuje potraviny podle ceny, stoupá počet těch, kteří si vybírají podle surovinového složení, výživové hodnoty a senzorických vlastností. Kniha Potravinářské zbožíznalství by měla vyplnit mezeru na našem knižním trhu a usnadnit čtenářům výběr potravin ze široké nabídky, která na našem trhu s potravinami v současnosti je. Poslední obsáhlejší publikace pojednávající o potravinářském zbožíznalství vyšly na sklonku Potravinářské zbožíznalství - Jana Dostálová, Pavel Kadlec a kolektiv od authora Jana Dostálová, Pavel Kadlec a kolektiv a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Jana Dostálová, Pavel Kadlec a kolektiv |
Jazyk |
český |
Počet stran |
426 |
Rok vydání |
2014 |
Žánr |
naučná |
Nakladatelství |
Key publishing |