Půst nabírá různých podob dle dané tradice a náboženství. Nejběžnější je vzdát se na určitou dobu masa. Postní kuchařka Pavla Drdela, která nyní vychází v novém vydání, ukazuje, že to nemusí znamenat ochuzení se o dobrou chuť jídla nebo radost z vaření. Navzdory používání lokálních a sezónních potravin představuje pestré pokrmy ze zeleniny, luštěnin a občasného mléka nebo vajec. Bohatost, kterou nabízí letní a podzimní měsíce, uchová naložené nebo usušené a použije v zimních receptech. Kromě zimních jídel ale kniha obsahuje i dalších téměř 20 receptů z jarních, letních a podzimních surovin, a Postní kuchařka - Pavel Drdel od authora Pavel Drdel a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Pavel Drdel |
Jazyk |
český |
Počet stran |
208 |
Rok vydání |
2022 |
Žánr |
kuchařky |
Nakladatelství |
Smart Press |