Dovolujeme si nabídnout Vám druhé, aktualizované a upravené vydání knihy „Pivovarství“. Kolektiv autorů tím navazuje na první, dnes již rozebrané a velmi poptávané vydání této zásadní publikace v oboru (vyšlo v roce 2010). Vzhledem k tomu, že vývoj pivovarského průmyslu od prvního vydání knihy pokračoval rychlým tempem, doplnili autoři jednotlivé kapitoly o aktuální informace týkající se nových technologií, zařízení a vědeckých poznatků včetně odkazů na nové zdroje informací. Kniha „Pivovarství“ pojednává v šestnácti kapitolách o celém procesu výroby piva. První kapitola se za Pivovarství - teorie a praxe výroby piva - Gabriela Basařová od authora Gabriela Basařová a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Gabriela Basařová |
Jazyk |
český |
Počet stran |
952 |
Rok vydání |
2021 |
Žánr |
kuchařky |
Nakladatelství |
Havlíček Brain Team |