V této knize naleznete nepřeberné množství nápadů a doporučení, jak si na zahradě nebo ve volné přírodě připravit tradiční či zcela originální lahůdky z ryb i z dalších druhů masa. Dozvíte se také všechno o správném nakládání, marinování a uzení studeným či teplým kouřem. Domácí kutilové zde najdou podrobný návod, jak si vyrobit dobře fungující udírnu. Vše doplňují desítky návodných fotografií a ilustrací. * Stavba vlastní udírny či zařízení pro uzení studeným kouřem * Příprava surovin před uzením – nasolování, marinování a kořenění * Uzení horkým nebo studeným kouřem * Grilování drůbeže Pečení, uzení, grilování ryb a masa - Jürgen Lorenz, Petra Lorenzová od authora Jürgen Lorenz, Petra Lorenzová a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Jürgen Lorenz, Petra Lorenzová |
Jazyk |
český |
Počet stran |
152 |
Rok vydání |
2007 |
Žánr |
kuchařky |
Nakladatelství |
Ottovo nakladatelství |