Hmmm… Jak krásně to voní! Nůž prostupuje křupavou kůrkou a málokdo odolá tomu, aby první krajíc neochutnal ještě teplý. Čerstvě upečený chléb je zkrátka nenahraditelný. A nejlepší je pochopitelně vlastnoručně upečený. K čerstvému chlebu navíc nepotřebujete víc než jen trochu másla a pár špetek soli – a za chvilku jste sytí a spokojení. A nejlepší na tom je, že domácí pečení chleba je vlastně úžasně jednoduché! Z mouky, vody, soli a trošky droždí vznikne nadýchaný bílý chléb, křupavé housky nebo sladcí skořicoví šneci. A se špaldovým chlebem se lněnými semínky nebo výrazným chlebem z tmavého p Pečeme chleba - Voňavý poklad z trouby - Anna Walz od authora Anna Walz a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Anna Walz |
Jazyk |
český |
Počet stran |
64 |
Rok vydání |
2019 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Vašut |