Používání ořechových, ovocných a semínkových olejů na vaření, dressingy a marinády Olej se nemusí používat jenom na smažení. V této nedocenitelné knize vám šéfkuchařka Ursula Ferrigno představí některé z nejdůležitějších kulinářských olejů. Dozvíte se, odkud pocházejí, jejich základní vlastnosti, jak mohou být prospěšné pro naše zdraví i to, jak je v kuchyni nejlépe využít. Budete mít možnost si vyzkoušet i velmi lákavé recepty, které umocňují jedinečné chutě surovin. Stejně jako každá jiná ingredience, i olej se totiž vybírá, aby ladil s celkovou chutí pokrmu. Objevte tajemství jedi Oleje - Ursula Ferrigno od authora Ursula Ferrigno a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Ursula Ferrigno |
Jazyk |
český |
Počet stran |
72 |
Rok vydání |
2017 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Omega |