Autor v knize představuje pozoruhodnou hojnost náročných nápadů, rad a komentářů, inspirovaných prací Rudolfa Steinera. Popisuje cestu lidské evoluce ve spojitosti se změnami vědomí a konzumací různých potravin. Zamýšlí se nad významem zemědělských metod, významem obilovin, záhadou lidského trávení a otázkou vegetariánství. V další části rozebírá „stavební kameny“ výživy a podrobně zkoumá nutriční i nevýživové vlastnosti mnoha potravin, včetně sacharidů, minerálů, tuků a olejů, mléka a mléčných výrobků, bylin a koření, soli a sladidel, stimulantů, luštěniny, chleba, vody a doplňků stravy. K Moudrost ve výživě - Wendy E. Cook od authora Wendy E. Cook a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Wendy E. Cook |
Jazyk |
český |
Počet stran |
312 |
Rok vydání |
2021 |
Žánr |
naučná |
Nakladatelství |
Malvern |