Že makronky nelze udělat bez bílků či čokoládová pěna bez smetany? Kuchařka Moderní veganské dezerty Vám ukáže, že lehkou úpravou tradičních receptur můžete získat dezerty zdravější, svěžejší a chuťově zajímavější, než jsou jejich originální verze. Všechny recepty mají základ v tradiční francouzské cukrařině, neobsahují ale žádné mléko, vejce či jiné živočišné produkty. Kuchařka Vás provede všemi alternativními surovinami i inovativními cukrářskými postupy, díky nimž budete moci vytvářet kouzelné dezerty, u kterých nikdo nepozná, že jsou čistě rostlinného původu. Více jak sedmdesát skvěl Moderní veganské dezerty - Petra Stahlová od authora Petra Stahlová a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Petra Stahlová |
Jazyk |
český |
Počet stran |
240 |
Rok vydání |
2018 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Petra Stahlová |