Tato kniha je volným pokračováním autorovy úspěšné publikace Vaříme bez soli, ovšem lze ji používat i samostatně. Obsahuje dalších více než 650 receptů na přípravu teplých pokrmů, jejichž rozhodujícím principem je kombinace více druhů základních potravin, vhodně ochucovaných, s pečlivě popsaným technologickým postupem vylučujícím sodíkovou zátěž, stejně jako potravinářským průmyslem používaný chemický balast, který mění přirozené vlastnosti potravin a negativně ovlivňuje zdravotní stav. Kniha vychází z tradic mezinárodní kuchyně, od Velké Británie Mezinárodní kuchyně bez soli a jiné chemie - Miroslav Légl od authora Miroslav Légl a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Miroslav Légl |
Jazyk |
český |
Počet stran |
364 |
Rok vydání |
2015 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Eminent |