Logo Logo
Meat Science - Paul Warriss
Meat Science - Paul Warriss
Krátky popis Kvalitní a levný produkt Meat Science - Paul Warriss od výrobce Cabi u nás najdete ve slevě od 1535 Kč
Obvyklá cena
  • 1535
Výrobce/Značka
Cabi
EAN 9781845935931
Hodnocení
(Celkem 29 hodnocení )
Outlining the core principles of the subject, this introductory-level textbook covers the production of meat, its structure and chemical composition, meat quality and hygiene, and animal welfare, handling and slaughter. The new edition has been updated to cover significant advances such as the process of conditioning, leading to the tenderisation of meat, and new coverage of the use of molecular genetic techniques to try to select animals for improved meat quality. This title features new larger format in two colours throughout. It is fully revised and updated including new coverage of g Meat Science - Paul Warriss od authora Paul Warriss a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor Paul Warriss
Jazyk anglický
Počet stran 240
Rok vydání 2009
Žánr naučná
Typ filmy
Nakladatelství Cabi
Další produkty od výrobce Cabi
Další produkty v kategorii Knihy