Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie. Velká porce vynalézavosti, okořeněná několika pořádnými špetkami českého a maďarského kuchařského umění, dala vzniknout sladkým i slaným jídlům, pokrmům vybraných chutí i lidovým a vydatným krmím, které se vařily již ve dvorní kuchyni císařovny Sisi a císaře Františka Josefa. K vyzkoušení tu láká celá řada slavných receptů – a škála sahá od věhlasné vídeňské hovězí špičky až k oblíbenému trhanci, na němž si tak rád pochutnával sám císař pán. Španělská verze publikace. Las mejores recetas de la cocina imperial - Gabriela Salfellner, Harald Salfellner od authora Gabriela Salfellner, Harald Salfellner a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Gabriela Salfellner, Harald Salfellner |
Jazyk |
španielsky |
Počet stran |
80 |
Rok vydání |
2018 |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Vitalis |