Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však zdaleka není všechno. České země jsou totiž truhlou lukulských pokladů skrývající bohatství lahůdek a dobrot, a to přímo v srdci Evropy. Posaďte se tedy ke kuchyňskému stolu českého národa a nechte si naservírovat to nejlepší, co česká kuchyně nabízí. Je libo ještě trochu pražské šunky? La cocina checa - Harald Salfellner od authora Harald Salfellner a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Harald Salfellner |
Jazyk |
španielsky |
Počet stran |
160 |
Rok vydání |
2020 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Vitalis |