Herman Aihara v této knize pečlivě studuje stav kyselin a zásad v těle a jejich vzájemné souvislosti. Svou pozornost zaměřuje na sjednocení západního pojetí kyselin a zásad a východních znalostí principu JIN a JANG, se kterým pracuje makrobiotika. Kniha vám pomůže osvětlit význam rovnováhy kyselin a zásad v těle a jejich vliv na fungování lidského organismu, poradí vám se správnou skladbou potravy a s orientací mezi kyselinotvornými a zásadotvornými potravinami na základě uvedených tabulek s určujícími hodnotami a nabídne zajímavé tipy pro zdraví a vitalitu. Jedná se o jedinečnou knihu. Kyseliny a zásady - Herman Aihara od authora Herman Aihara a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Herman Aihara |
Jazyk |
český |
Počet stran |
117 |
Rok vydání |
2009 |
Žánr |
kuchařky |
Nakladatelství |
ANAG |