V současnosti stále více získávají na oblibě lehká jídla s jednoduchou přípravou. Naopak, tučná jídla, tedy i červené maso, jsou na ústupu. Kuřecí prsa se těší velké oblibě, protože jejich příprava je rychlá a jednoduchá. Protože toto maso je poměrně suché a obsahuje málo tuku, je nutné dodržovat doporučenou dobu přípravy. Stejně tak je důležité správné ochucení, protože kuřecí prsa jsou chuťově nevýrazná. Jsou vhodná na různé typy jídel: předkrmy, saláty, polévky i hlavní jídla. Prostřednictvím našich receptů bychom vám rádi podali pomocnou ruku při jejich přípravě. Přejeme vám příjemné vařen Kuřecí prsa na 78 způsobů - Foni book od authora a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Jazyk |
český |
Rok vydání |
2019 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Foni book |