Třetí kniha kulináře Petra Stupky nabízí jednoduchý souhrn cenných zdrojů z rostlinné i živočišné říše. Kniha je zaměřena k niterné podstaně samotného jídla a dává na vybranou z více než 200 rozličných návodů a receptů. Nabízí tak jedinečné varianty originálních receptů z obilovin, zeleniny, klíčků a výhonků, luštěnin, ale i kuřecího masa, ryb a darů moře. Kuchař a kulinářský specialista známý z televizní obrazovky, stránek časopisů i rozhlasového vysílání, je zastáncem rozumného zdravého vaření, které vychází z tradic, přirozených zdrojů, a ctí sezónní zaměření pokrmů. ať se nám to líbí n Kuchařské čarování Petra Stupky III. díl - Petr Stupka od authora Petr Stupka a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Petr Stupka |
Jazyk |
český |
Počet stran |
160 |
Rok vydání |
2014 |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
MCU |