Mléko, pšenice a lepek jsou nejběžnějšími ingrediencemi, které se v současné době používají v potravinářském průmyslu, a proto je velmi obtížné koupit si hotové jídlo, které neobsahuje alespoň jednu z nich. Pokud jste na ně alergičtí a musíte dodržovat přísnou dietu, potřebujete vědět, kde můžete na tyto alergeny narazit a čím je nahradit. Kuchařka pro alergiky na lepek, pšeničnou mouku a laktózu obsahuje 200 zajímavých receptů od polévek, předkrmů, lehkých obědů (těstoviny, pizzy, vaječná jídla), pokrmů z masa a ryb až po saláty, vegetariánská jídla a dezerty. Autorka je expertka na potravino Kuchařka pro alergiky - Michelle Berriedale-Johnson od authora Michelle Berriedale-Johnson a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Michelle Berriedale-Johnson |
Jazyk |
český |
Počet stran |
264 |
Rok vydání |
2018 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Brána |