Stravovací požadavky současnosti? Lehká a zdravá kuchyně. Kuchařka pod párou představuje šetrný a zdravý způsob přípravy jídel, který je prověřen nejen několika tisíciletími čínské tradice, ale byl vlastní rovněž našim šetřivým babičkám. Vaření v páře splňuje vysoké nároky na zdravou výživu, šetří čas i energii. Parní vaření je spojeno s velmi jednoduchou přípravou, možností vařit několik jídel najednou i zpracováním potravin zcela bez tuku. Jídla připravená tímto způsobem mají výtečnou chuť, zachovává se rovněž přirozená barva i konzistence potravin, dochází k minimální ztrátě vitaminů, mi Kuchařka pod párou - Miroslava Kuntzmannová od authora Miroslava Kuntzmannová a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Miroslava Kuntzmannová |
Jazyk |
český |
Počet stran |
160 |
Rok vydání |
2013 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Jota |