Kuře patří vedle vepřového bezesporu k nejoblíbenějším druhům masa. Lze je upravovat na bezpočet způsobů a na naší planetě by se pravděpodobně nenašla krajina, kde by na jídelníčku chyběl pokrm z kuřete. Důvod masové obliby spočívá v jeho snadné přípravě, chuťových přednostech a výživové hodnotě. Konzumují je monarchové, gurmáni i lid obecný. Kuřecí maso vyhovuje i jako dietní pokrm, a tak se není co divit, že receptů jeho kuchyňské úpravy se téměř nelze dopočítat. Mistr kuchařského umění Jaroslav Vašák jich sesbíral tolik, že se s nimi octl v České knize rekordů. A ze své sbírky sestavil tuto Královské kuře - Jaroslav Vašák od authora Jaroslav Vašák a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Jaroslav Vašák |
Jazyk |
český |
Počet stran |
118 |
Rok vydání |
2009 |
Žánr |
kuchařky |
Nakladatelství |
TeMi |