Konzervování potravin, ať už je to zavařování ovoce a zeleniny, nakládání hub do oleje či uzení masa, neztratilo ani v době supermarketů nic ze svého kouzla. Naopak! Úrodu z naší zahrádky nebo zakoupené potraviny uchováme dlouho čerstvé a jejich chuť je oproti průmyslově vyráběným produktům neporovnatelná. Tato kniha vás seznámí s veškerými běžnými konzervačními metodami, které lze provést v jakékoliv domácnosti. - Historie konzervování - Zavařování - Džemy a marmelády - Nakládání do oleje, octa či alkoholu¨ - Sušení ovoce a masa - Nakládání a uzení masa - Mléčně kvašení Konzervujeme po celý rok - Heinz K. Gans od authora Heinz K. Gans a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Heinz K. Gans |
Jazyk |
český |
Počet stran |
224 |
Rok vydání |
2011 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Computer Press |