Kuchyně Dálného východu je zdravá a nemusejí se jí bát ani začátečníci. Každý recept používá nejvýše deset surovin, které se dnes dají pohodlně sehnat v dobře zásobených obchodech nebo na internetu. Příprava je popsána krok za krokem. Dozvíte se, jak správně vařit rýži, jako používat miso a dashi, jak šetrně připravit maso, rybu nebo tofu. V kuchařce jsou recepty na přílohy, polévky, omáčky, hlavní jídla i dezerty. Už se vám sbíhají sliny na polévku udon, na vepřové se zázvorem, rýžové kuličky s omáčkou teriyaki? Tak honem do kuchyně! Japonská kuchyně - Beate Mari Jahnke od authora Beate Mari Jahnke a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Beate Mari Jahnke |
Jazyk |
český |
Počet stran |
64 |
Rok vydání |
2022 |
Žánr |
kuchařky |
Nakladatelství |
Vašut |