Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě! Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa Kniha je rozdělena do čtyř kapitol - hovězí maso, vepřové maso, telecí a jehněčí maso V každém dílu se dozvíte, proč daný kus masa (květová špička, vepřové ocásky atd) chtít, jak a kde ho koupit, na co si dát při nákupu pozor, k čemu se daný kus hodí a přidáme i podrobný návod, jak jej v kuchyni zpracovat a upravit (každý díl obsahuje 2 recepty s celostránkovou fotkou) Seriál o mase Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit - Kolektív autorov od authora Kolektív autorov a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinuscz
Autor |
Kolektív autorov |
Jazyk |
český |
Počet stran |
159 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
BURDA Media 2000 |