Logo Logo
Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit - Kolektív autorov
Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit - Kolektív autorov
Krátky popis Ve slevě produkt Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit - Kolektív autorov od výrobce BURDA Media 2000 u nás najdete ve slevě od 284 Kč
Obvyklá cena
  • 284
Výrobce/Značka
BURDA Media 2000
EAN 9788087575147
Hodnocení
(Celkem 28 hodnocení )
Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě! Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování a zpracování masa Kniha je rozdělena do čtyř kapitol - hovězí maso, vepřové maso, telecí a jehněčí maso V každém dílu se dozvíte, proč daný kus masa (květová špička, vepřové ocásky atd) chtít, jak a kde ho koupit, na co si dát při nákupu pozor, k čemu se daný kus hodí a přidáme i podrobný návod, jak jej v kuchyni zpracovat a upravit (každý díl obsahuje 2 recepty s celostránkovou fotkou) Seriál o mase Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit - Kolektív autorov od authora Kolektív autorov a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinuscz
Autor Kolektív autorov
Jazyk český
Počet stran 159
Žánr kuchařky
Typ filmy
Nakladatelství BURDA Media 2000
Další produkty od výrobce BURDA Media 2000
Další produkty v kategorii Knihy