Když se prolne svět starých apatykářů a lékařů se světem kuchařů, přidají se k nim botanici a mistři malíři, vznikne kniha pro radost všem dnešním zvídavým mlsounům a ctitelům říše rostlin. Rostliny jako jídlo, rostliny jako lék – dvě samozřejmá spojení, která tvoří jeden celek. Apatyka na talíři se snaží ukázat, jak moc je tato sounáležitost těsná. Tak může někoho překvapit, žebršlice kozí noha není otravný plevel na zahradě, ale je to tradicí uznávaný lék s diuretickými a krev čistícími účinky, který chválí i abatyše Hildegarda, a navíc si na bršlici pochutnáme v polévce Herbář aneb příroda ve vaší kuchyni - Jaroslava Bednářová od authora Jaroslava Bednářová a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Jaroslava Bednářová |
Jazyk |
český |
Počet stran |
328 |
Rok vydání |
2018 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Fortuna Libri ČR |