Jestliže by se kdy konala veřejná anketa o nejpopulárnější pokrm, pak by u nás nepochybně vyhrály tři: mimo klasické knedlovepřozelo a svíčkovou by se do této bezkonkurenční trojice dostal i guláš. Najde se pravidelně na jídelníčku bezmála každé restaurace a nejen té lidové. Je oblíbenou a častou krmí i v domácích kuchyních, ovšem zhusta jen v několika málo variacích. Gulášů přitom existuje mnohem více a to ze všech možných surovin, nejen z klasického hovězího či vepřového. Alexandr Žurman (1947-2010) byl kromě své nakladatelské profese co se týče gulášů odborníkem na slovo vzatým a uznáva Guláše a jejich příbuzní - Alexandr Žurman od authora Alexandr Žurman a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Alexandr Žurman |
Jazyk |
český |
Počet stran |
136 |
Rok vydání |
2017 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Arista Books |